Witam wszytkich ojjj dawno mnie tu nie bylo za co sorka hehe no ale jak juz kazdy wtajemniczony wie co sie wydarzylo,
no wiec auto sie nie znalazlo
;/ ehh a szkoda sprawa zostala umorzona (taka jest polska policja) trudno, teraz tylko zostalo czekac jak postapi nasze kochane PZU hehe . Nie zapomnialem o kolegach z forum chcialem sie przypomniec zebyscie o mnie nie zapomnieli
hehe
No wiec tak przymierzam sie do kupna VW ale... wiem co po niektorym moze sie to nie spodoba
ale to wasza sprawa... patrze za Mk IV ale co najleprze przynajmniej dla mnie to wersja R32 4Motion
wiem wiem pierw jezdzilem Mk 5 aa teraz przechodze na Mk 4 moze i dziwne ale tak mnie naszlo jesli ktos sie z tem nie zgadza
jego sprawa
Powiedzcie mi czy ktos moze mial do czynienia z tym modelem na co trzeba tam zwracac uwage !? oczywiscie jesli ktos wie...
Pozdrawiam vwmaniakow 

R32 lans
Jednakże jeśli nie zarabiasz powyżej 5k zł daj sobie spokój bo nie będzie cię stać na utrzymanie tego auta. Do codziennego użytkowania na pewno nie poleciłbym tego auta. Chyba, że to drugi wóz, żeby sobie w weekendy pojeździć to luzik.

A ja powiem tak fajnie ze przy marce zostajesz
Szkoda ze twoj zacny goferek sie nie odnalazl
Mysle ze r32 to jest piekna sprawa, ale koszty utrzymania za wysokie 
Fajnie by bylo jakbys wrocil do MK5 zawsze to wspolne modzenie 
A moze pointeresuj sie 1,4 TSI i zrob go sobie na 200 kucy ekonomia i przyjemnosc z jazdy w jednym
Pozdrawiam
Oczywiscie wybor koncowy to tylko i wylaczni twoja decyzja jaka by nie byla wazne zebys ty sie z tym dobrze czul
I tym razem mu chyba zalozysz z 10 alarmow plus namierzanie przez GPSa
To może i ja dorzucę swoje 5gr. Pierwsza sprawa to kwestia pieniędzy jakie posiadasz żeby takowy wynalazek kupić. Nie łudź się, że za 30 tysięcy kupisz super wycackane, bezawaryjne auto zwane r32. Po drugie i w zasadzie ostatatnie to te 240 KM jest dziwnie leniwe, powiedziałbym przereklamowane. Pzdr
No wiec tak panowie VW zawsze pozostanie w sercu mym i zadna inna marka go nie zastapi nawet jak bym mial jezdzic stara dwojeczka ale to bedzie zawsze VW... No coz autko sie nie znalazlo trudno jakos juz nie licze na to ze sie odnajdzie..... co do waszych wypowiedzi wiem wiem koszty sa wielkie ale z tego co sie zapowiada nie bede mial z tym problemu
hmm r32 oklepane noo nie mowie ze nie masz troszke racji master dlatego do listy dolanczaja dwa modele jeszcze z jednego sie ucieszycie bo jednak te auto ciagnie do siebie 
hehe Mk V aleeeeee GT/GTI 
oraz jeszcze Scirocco tylko qrewnie drogie sa 
aa tez mi sie podobaja
Wszytko bedzie zalerzec kiedy i ile bede mial $$$ i co bedzie dostepne na naszym rynku
do kupna no i co bardziej mnie zainteresuje 

mialem pkazje jezdzic jakis czas scirocco z silnikiem 2.0tsi nie powiem zacne autko